Kategori: Lojistik Videoları

Nakliye Artık Daha Kolay

AFAD Konteyner Gemisi Havadan Görüntüleme

AFAD için yurtdışından afet konteyneri getiren yük gemisi Mersin Limanına yaklaşırken havadan video ve fotoğraf çekimleri yapıldı. İnsani yardım amaçlı getirilen konteynırlar AFAD ekibinin koordinasyonula başarılı bir şekilde getirildi.   

Dünya’nın En Büyük RO-RO Gemisi

Ro-Ro gemisi olan Wallenius Wilhelmsen isimli Wilhelmsen tarafından işletilen Mark-V sınıfı Ro-Ro gemileri segmentinin en ileri teknolojilere sahip dünyanın en büyük Ro-Ro gemileri olarak tanımlanıyor.

Ro-La taşımacılığı

RO-LA Taşımacılığı – Rolling Road (ROllende LAndstrasse) (RO-LA) Transportation.. Karayolu taşımacılığı ile başlayan, karayolu taşıma araçlarının vagonlara bindirilerek uzun mesafenin demiryolu ile gerçekleştirildiği ve sonunda karayolu taşımacılığı ile biten kombine taşımacılık şekli. 

Görkemli Maersk Line isimli geminin geçişi

Maersk şirketine ait dünyanın en büyük konteyner taşıma hattına sahip görkemli ve büyük Maersk Line isimli konteynır gemisinin Rotterdam limanından geçiş videosu Maersk Line konteynır dolu ve klavuz römorkların eşliğinde limandan geçiş yapıyor. 

Dünyanın En Büyük Yük Taşıma Gemisi – Blue Marlin

Avrupa'nın en büyük limanı Rotterdam limanında üstünde 13 tane gemi taşıyan Blue Marlin isimli Dünya'nın en büyük yük taşıma gemisi deniz üzerinde süzülüyor. Bu devasa gemi üzerinde bulunan gemiler güvenli şekilde taşınıyor.

İstanbul Boğazı Geçişini Bir De Bu Açıdan İzleyin!

İstanbul boğazında üst ve dip akıntı olmak üzere iki büyük akıntı vardır. Üst akıntı Karadenizin sularını Marmara’ya taşırken, alt akıntı da Marmara’nın sularını Karadenize sürükler.

Bu muhteşem boğazda yük gemileri nasılseyir ediyor hiç merak ettiniz mi? İşte Kaptan Köprüsü'nden muhteşem bir boğaz geçiş videosu :

AFGANİSTAN’DAN KALKAN KARGO UÇAĞI BÖYLE DÜŞTÜ

ABD'nin Florida eyaletindeki National Air Cargo şiketine ait Boening 747-400 tipi kargo uçağının düşüş anının görüntüleri arabanın güvenlik kamerasına böyle yansıyor. Yapılan açıklamada, Afganistan’da Bagram Hava Üssü’ne çakılan uçağın Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitmekte olduğu ve mürettebatın tamamının hayatını kaybettiğini bildirdi.

Dünyanın En Büyük Kargo Uçağı Karşınızda

En Büyük Kalkış Ağırlığı alanında dünyanın en büyük uçağıdır. İlk uçuşunu yaptığında en yakın rakibinin 1,5 katı büyüklüğündeydi. Kargo taşımacılıkta kullanılan bu uçaktan şu anda sadece bir adet mevcuttur. İkincisinin üretimi ise tamamlanmamıştır. Gelin bir de bu uçan devi yakından inceleyelim.

 

Dünya’nın En Büyük Gemisini İzlemek İster Misiniz?

Dünya'nın en büyük konteyner gemisi suya indirildi. Danimarka menşei'li Maersk firmasına ait olan bu gemi, kotneyner taşımacılığında kullanılıyor. Gemi, Kopenhag'da düzenlenen bir tören ile seferler öncesi ziyarete açıldı. Bu gemini videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.