Tarros Denizyolu Taşımacılık | Gemi Programı | Takip İşlemleri | İletişim

Nakliye Artık Daha Kolay

Tarros Denizyolu Taşımacılık | Gemi Programı | Takip İşlemleri | İletişim

TARROS DENİZYOLU TAŞIMACILIK

Tarros Shipping, Akdeniz’de 20’den fazla lokasyona taşıma yapan İtalyan menşeli bir denizcilik şirketidir. 1963’te, Musso ailesi tarafından sahip olunan en eski İtalyan nakliye işletmecilerinden biri olan 1828’den beri hizmet veren Grendi’nin geliştirilmesi olarak kuruldu. Şirket 1967 yılından bu yana da konteyner taşımacılığı yapmaktadır.

Tarros Shipping şirketinin Türkiye acenteliği 1985 yılından bu yana Arkas tarafından yürütülürken daha sonra Tarros SPA ve Arkas yeni bir ortaklığa giderek 2011 yılında Tarros Denizcilik’i kurdu.

Akdeniz çanağı içinde “Bölgesel” ölçeğe odaklanan ve faaliyet alanı olarak burayı seçen Tarros gemi programı, tracking, cut off, schedule, iletişim ve daha fazlası NakliyemKolay’da.

AKDENİZ’DE KONTEYNER TAŞIMACILIĞI TARROS SHİPPİNG’TEN SORULUR

Tarros Shipping dünyanın önde gelen armatörlerinden biri olarak faaliyet göstermektedir. Hem karada hem de denizde lojistik hizmeti veren, İtalyan merkezli firma Akdeniz’de 9 gemisi ile ciddi sayılara ulaşan konteyner taşımacılığı yapmaktadır. 

Akdeniz’de “kapıdan kapıya”, konteynerli ve konvansiyonel ürünlerin nakliyesinde kişiye özel hizmet sunan firma yaklaşık 20 bin adetlik bir konteyner filosuna sahip.

Tarros Shipping, İtalya, Cezayir, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Mısır, Fransa, Gürcistan, Almanya, Yunanistan, Macaristan, Libya, Lübnan, Malta, Fas, Hollanda,  Polonya, Portekiz, Romanya,  Rusya, Slovenya, İspanya,  Suriye, İsviçre, Tunus, Türkiye, İngiltere ve Ukrayna’yı kapsayan geniş bir ağa sahiptir.

TARROS TÜRKİYE

Tarros Türkiye, ülkenin artan dış ticaret hacmi neticesinde Tarros Shipping ve Arkas’ın kurduğu ortaklık sonucunda Ocak 2011’de faaliyete başlamıştır. Bu oluşum öncesinde ise Arkas, Tarros’un Türkiye acenteliğini yaklaşık 26 yıl boyunca sürdürmüştü.

2011’in ilk günlerinde kurulan Tarros Denizcilik ve Nakliyat, Türkiye’den  Akdeniz ve Kuzey Afrika’ya konteyner taşımacılığı yapıyor. Şirket, iki konteyner gemisi ile İtalya’nın Salerno, Cenova ve La Spezia limanlarından İstanbul, Gemlik, Gebze ve İzmir’e haftalık düzenli servis verirken, ayrıca Istanbul ve Mersin limanları ile Mısır, İtalya, Fas ve Portekiz limanları arasında ayda 4 gemi ile direkt servis sağlıyor. Tarros SPA’nın Türkiye’ye verdiği önemin bir göstergesi olarak kabul edilen bu şirket, Akdeniz ve Kuzey Afrika’ya direkt ve aktarmalı konteyner taşımacılığı yapmaktadır.

Tarros Denizcilik İzmir merkez olmak üzere İstanbul, Bursa ve Mersin olmak üzere toplam  4 şubesiyle faaliyet gösteriyor.

Şirketin gemileri İstanbul’da Ambarlı, İzmit’te Yılport ve Yarımca, İzmir Alsancak ve Aliağa TCEEGE, Mersin ve Gemlik limanlarına uğrak yapmaktadır.

TARROS GEMİ PROGRAMI

Tarros Shipping gemi programı bilgileri için şirketin www.tarros. com.tr adresinden  yardım alınabilir. Sayfada Tarros Shipping hattının tüm gemilerinin programları ile ilgili bilgi de verilirken anlık gemi pozisyonları da görülebiliyor. Tarros Schedule ile yük göndermek isteyenler iş akışlarını daha kolay hale getirebilmektedirler.

TARROS İLETİŞİM

Tarros iletişim bilgilerine, Akdeniz’de herhangi bir limana yük göndermek isteyen ve bu iş için Tarros Denizcilik ve Nakliyat A.Ş İstanbul şubesi ile İtalyan şirketinin Türkiye’deki diğer şubelerine ulaşmak isteyenlerin ihtiyacı olacaktır. Bu bilgileri kullanarak Tarros Shipping şirketine ulaşan kişiler Akdeniz havzasındaki ülkelere direkt ya da aktarmalı olarak yüklerini gönderebilirler.

Türkiye’de İstanbul, İzmir, Bursa ve Mersin şubeleri ile faaliyette olan Tarros Denizcilik ve Nakliyat A.Ş’nin iletişim bilgileri ise şöyle:   

TARROS DENİZCİLİK VE NAKLİYE SA-İZMİR

Şirketin İzmir merkezi Liman Cad.Arkas Binası no: 38 35230 Alsancak / İzmir adresinde hizmet vermektedir.

Tarros telefon İzmir merkez için 90 232 477 77 33’tür. Faks numarası 90 232 411 00 66 olan şirkete internet üzerinden ulaşmak içinse www.tarros.com.tr adresi kullanılmalıdır.

Ayrıca  [email protected] e-posta adresinden de Tarros  izmir’e ulaşılabilir.

TARROS DENİZCİLİK VE NAKLİYE SA-İSTANBUL

Kasap Sokak Arkası Binası no. 2/880280 – Esentepe, İstanbul adresinde hizmet veren şirketin İstanbul telefonu 90 212 318 00 88 faks numarası ise 90 212 216 31 15’dir. [email protected] e-posta adresi Tarros İstanbul merkezine ulaşmanın bir diğer yolu olarak kullanılabilir.

TARROS DENİZCİLİK VE NAKLİYE SA-BURSA 

Yeni Yalova Yolu 15. Km No:699 Çeşmebaşı Mahallesi Osmangazi, Ovaakca 16240 Bursa adresinde hizmet veren Bursa şubesine 90 224 270 79 99 numaralı telefon ile 90 224 270 77 78 numaralı fakstan da ulaşılabilir. [email protected] eposta adresi kanalıyla da Tarros Bursa şubesine ulaşılabilir.

TARROS DENİZCİLİK VE NAKLİYAT A.Ş-MERSİN

Yeni Mahalle 119. Cad. 5309 Sokak Mahmut Torun Ticaret Merkezi Kat. 9
33050 Mersin adresinde hizmet vere Mersin Tarros şubesine 90 324 241 13 33 numaralı telefon, 90 324 241 13 34 faks kanalıyla da ulaşılabilir.

[email protected] e-posta adresi şirketin Bursa şubesine ulaşmak için kullanılabilecek bir başka iletişim yoludur.

TARROS KONTEYNER TAKİP

Tarros tracking, konteynerinizin dünya haritasındaki mevcut konumunu belirlemenize ve limanı ve limanda geçirilen süreyi belirlemeye izin verir. Tarros container tracking ile yükünüzü taşıyan gemi ve konteynerin varış limanına ulaşma anını en yakın sonuçla öğrenme imkanınız var.

Tarros Denizcilik ve Nakliyat’ın “Yük Takibi” sistemiyle şimdi yükünüzü adım adım izlemek elinizde. Bir konteynerin hangi tarihlerde, hangi limanlardan hangi gemilere yüklendiğini öğrenmeniz sadece birkaç dakikalık iş.

Temsil ettiğimiz armatörün logosuna tıklayarak Yük Takibi sistemine girebilirsiniz.

Sisteme girdikten sonra da konteyner numarası ya da konşimento numarası yazarak konteynerinizi taşıyan geminin o an için nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

TARROS PORT TO POR

Tarros Shipping üstlendiği taşıma işlemi ile Akdeniz havzasında yer alan, İtalya, Cezayir Fas, Portekiz gibi Türkiye’nin hatırı sayılır oranda ihracat yaptığı ülkeler arasında yer alan ülkelere Türk malı ürünleri ulaştırdığı gibi, bu ülkelerden de ithal ürünleri Türkiye’ye getirmektedir. Tarros ihracattaki işlevi ile Türk ekonomisine ciddi katkılar sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir